Week van de Acupunctuur

In juni is de week van de Acupunctuur, van 15 t/m 19 juni 2015.
Kom deze week kennismaken met Acupunctuur, acupressuur, qigong tuina, en veel meer behandeltechnieken. Laat u informeren over deze eeuwenoude geneeswijze en ervaar wat een goede balans in uw lichaam voor uw welzijn en gezondheid kan betekenen. Zowel in de praktijk in Amsterdam als Aerdenhout worden activiteiten georganiseerd. Op dinsdag en zaterdag in Amsterdam en op woensdag en donderdag in Aerdenhout.

  • Maakt u in de week van de Acupunctuur een afspraak op een van de locaties, dan ontvangt u het eerste intakegesprek gratis.
    Vaste cliënten ontvangen een deze week een korting van 10%. Praat over wat Chinese geneeskunde voor je betekent met je vrienden, buren en kennissen, zodat ze ook in aanmerking kunnen komen met deze natuurlijke geneeswijze.
  • ‘Ontbijten als een keizer’: Vijf elementen Qigong en Do-in met ontbijt: Woensdag 17 juni: 8:00 – 10:00 uur buitentraining wordt nog bekend gemaakt.
    Wakker worden met de zachte bewegingen van Qigong en Do-in in het park door Nicky Derksen en Monique Liem met als toetje een heerlijk ontbijt volgens de vijf elementen.
    Je plaats is gereserveerd na ontvangst van aanmelding en betaling vooraf van € 8,00

Neem gerust contact op, dat lijkt me leuk!