Testimonials Medische Qigong

“Deze Chinese bewegingsleer werd mij aangeraden door mijn huisarts, omdat Qigong het lichaam van binnenuit geneest. En hij had gelijk!
Het is heerlijk om de dag te beginnen met 15 minuten Qigong oefeningen, je voelt je ontspannen, fit en klaar voor de dag. De speciale omgekeerde ademhaling kan je de hele dag tussen de bedrijven door even doen en die geeft je dan een instant energieboost. Ik ben ontzettend blij dat ik de Qigong-workshop bij Nicky ben gaan volgen, het heeft mijn leven veranderd!” aldus een enthousiaste deelnemer (juni 2013, Jacqueline, 53).

“Na een Qigong les kom ik altijd weer verkwikt thuis. Nicky geeft op een ontspannen manier les en doet de oefeningen duidelijk voor.
Er is veel persoonlijke aandacht. Mijn energie neemt toe en als ik thuis ook nog regelmatig oefen voel ik me de hele week soepel en fit. (augustus 2013, Henny, 54)