Schouderpijn

bewegingsbeperking, frozen shoulder

Pijn in je schouder beperkt je dagelijks leven meer dan je denkt. Je kunt je arm niet meer optillen. Of je merkt dat het geven van handen pijn doet. Of je wordt belemmerd bij het sporten, je kunt niet serveren met tennissen of het vasthouden van je hockeystick doet pijn.

De schouderpijn wordt in de loop van de dag erger en maakt dat je ’s nachts slechter slaapt! De pijn trekt in je bovenrug, je nek en je armen. Soms krijg je er ook nog tintelingen in je handen bij! Stilzitten is lastig, zonder pijn bewegen lukt niet meer en ook slapen zonder pijn gaat je moeilijker af. Je voelt je steeds gespannen, krijgt regelmatig hoofdpijn, en je concentratie verslechtert.

Kortom: je bent vaak geïrriteerd en moedeloos! Je kan er nu wat aan doen…

Heb jij:

 • een pijnlijke, stijve schouder?
 • bewegingsbeperking met het optillen van je arm?
 • of pijnscheuten in je schouder?
 • een zeurende of stekende hoofdpijn?
 • aangezichtspijn? pijn in je kaak?
 • een schouderspier die op slot schiet?
 • pijn die zo erg is, dat je niet meer kunt doen wat je wilt?
 • tintelingen in je arm en vingers?
 • kramp in je hand of vingers?

Misschien ben je al bij iemand anders geweest, maar blijft de pijn toch steeds nog terugkomen. Heel vervelend voor je. Veel behandelmethodes behandelen alleen de locatie van jouw klacht en soms een deel van je bewegingsstelsel. Met de 1-2-3 van je pijn af methode pak je het hele systeem aan. Ook die delen die het herstel aansturen. Daarnaast leer ik je hoe je zelf weer gezond wordt en geef je inzicht hoe je de pijnklacht zoveel mogelijk kunt voorkomen. Kortom, je gaat ook zelf aan de slag!

Behandeling van het complete bewegingsstelsel

Met de 1-2-3 van je pijn af methode wordt je hele lichaam behandelt. Met acupunctuur behandel ik niet direct op de pijnlijke gebied in je schouder, maar juist op een andere plek! Je voelt direct dat de pijn afneemt. En omdat het hele bewegingsstelsel wordt mee behandeld, voel je direct ontspanning in je hele lichaam. Zelfs zoveel ontspanning dat je tijdens de sessie in slaapt kunt vallen.

De behandeling duurt zo’n 45 minuten. Je mag in een speciale ligstoel plaats nemen, zodat je hele lichaam wordt ondersteund en je de tijd krijgt om te ontspannen!

Combinatie van direct effect en duurzaam resultaat

Met de 1-2-3 van je pijn af methode kun je al in 3 weken van je klacht af zijn. Elke pijnklacht start met een traject van minimaal 6 sessies, die kort op elkaar volgen. Bij acute pijnklachten ben je er zo vanaf. Duurt de pijnklacht al een lange tijd, of komt de  pijn weer terug, dan zal het wat langer duren. Het op jouw klacht afgestemde traject wordt tijdens het intakegesprek besproken en samengesteld.

De 1-2-3 van je pijn af methode bestaat uit:

1 – Met acupunctuur direct vermindering van de pijn
2 – Inzicht in wat de pijn veroorzaakt heeft, zowel op fysiek als emotioneel vlak
3 – Traject om aan te leren de pijn voor te zijn, te voorkomen.

Het resultaat:

 • schouderspieren ontspannen
 • je krijgt meer bewegingsvrijheid
 • geen pijn meer
 • weer vertrouwen in je lichaam
 • meer energie
 • een beter slaappatroon

Wil je van je schouderpijn af?

En wil je ook weer lekker kunnen bewegen, sporten en werken?

Blijf er niet mee doorlopen, en bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wie gaat je behandelen?

Nicky Derksen, acupuncturist

“Gezondheid vraagt ook iets van de motivatie van mensen. We praten bij het intakegesprek over wat we van elkaar verwachten en stellen een doel. Als je jarenlang met pijn loopt, is de balans niet in één behandeling hersteld. Dat gaat in stappen; vandaar de naam van mijn bedrijf De weg naar balans.”

Met de 1-2-3 van je pijn af methode bereik je:

 1. direct pijnvermindering,
 2. inzicht in de oorzaak van je klacht, welke emotie speelt mee,
 3. inzicht hoe je met een speciaal op jouw afgestemd programma kunt voorkomen en/of herkennen hoe de klacht ontstaat.

Gespecialiseerd in pijnklachten van:

Wat cliënten zeggen