Pijn in schouder en tintelingen in arm

Een energieke ondernemende vrouw van 40 jaar heeft voortdurend pijn in haar linkerschouder met tintelingen in haar arm. Ze vertelt dat het komt door haar drukke leven. Doordat ze altijd bezig is, heeft ze weinig tijd voor zichzelf en dat zorgt ervoor dat ze zich bijna elke dag gestresst voelt. Om de pijn te kunnen verdragen, gebruikt ze soms pijnstillers.

Al tijdens de eerste behandeling voelt ze de pijn in haar schouder en de tintelingen in haar arm verminderen. Als ik haar vraag wat de naaldjes doen, zegt ze dat ze energie door haar lichaam voelt stromen. Ze kan zich voor het eerst sinds lange tijd weer ontspannen. Je kan dus zeggen dat de pijn al na de eerste behandeling sterk verminderde.

Ook leuk om te vertellen is dat ze tijdens de derde behandeling vroeg of het kan kloppen dat er door de behandelingen emoties los komen. Ze vertelde dat ze thuis enorm had gehuild en dat dat haar heel erg had opgelucht.

Na 5 behandelingen is ze ‘vergeten’ dat ze zoveel last van haar schouder en arm had. Ze heeft haar energie weer terug en kan weer doen wat ze graag doet. Om haar energie op peil te houden, komt ze nu voor onderhoudsbehandelingen.

Wil jij ook van je pijn af? Maak direct een afspraak

Vrouw, 40 jaar
Zelfstandige, in de horeca