Qigong ontspant lichaam en geest

Voor mij betekent Qigong in contact komen met lichaam en geest, je gedachten. Elk jaar is er eind april een hele week Qigong van mijn leraar Amien Ho. Na deze week voel ik mij weer heel fit, zowel lichamelijk als geestelijk. De Qigong oefeningen en meditatie zijn intensief maar ook ontspannend en mijn lichamelijke en geestelijke klachten zijn aan het einde van de week verdwenen.
Voor de deelnemers die al eerder Qigong bij Amien of een van zijn leerlingen hebben gevolgd is er dagelijks training van ’s ochtends 9 uur tot ’s avonds 5 uur.
De therapeuten volgen dagelijkse 2 extra sessies Qigong, ’s ochtends om 6 uur en ’s avonds om 8 uur. Deze Qigongvormen zijn bedoeld om de therapeutische effecten te ontwikkelen zodat de behandelingen voor de cli

2 antwoorden
  1. Marja /Janette
    Marja /Janette zegt:

    Wij willen gebruik maken van de uitnodiging ,die wij maandag van U kregen .

Reacties zijn gesloten.