Pijnklachten na herniaoperatie

Na een herniaoperatie duurde het herstel van Martin erg lang. Hij had flinke pijnklachten door zenuwpijn. Oefeningen hielpen niet en ook andere alternatieve geneeswijzen hielpen niet. Hij besloot om acupunctuur te proberen. 

“Ik zocht een praktijk vlakbij mijn werk en kwam via internet bij Nicky Derksen terecht. Ze begon met een anamnese om een beeld van mij en mijn pijnklachten te krijgen. Die pijn was erg; mijn rug voelde aan alsof hij in brand stond. De eerste twee acupunctuurbehandelingen sloegen niet aan, maar Nicky zocht verder en besloot mijn rug met Chinese massage los te masseren. Dat lukte haar en mijn pijn verminderde.”

Na drie massages zette Nicky opnieuw naaldjes en deze keer sloeg de acupunctuurbehandeling wel aan. Dit was een positief keerpunt in de pijnklachten van Martin.

“Vorige week heeft ze nog een behandeling gedaan met een heel goed resultaat. Ik ben enorm blij en heb 80% minder pijn dan voorheen.”

Martin is blij dat Nicky dieper is gaan graven naar het vinden van een oplossing voor zijn pijn.

“Ze geeft niet zomaar op en luistert goed naar je. Binnenkort ga ik weer golfen, weet je hoe belangrijk dat voor mij is? Ik heb al bijna een jaar niet op de golfbaan gestaan en kijk daar erg naar uit.”

Hij is zo blij dat hij Nicky inmiddels aanbeveelt bij anderen. 

“Ik heb mijn vrouw en een collega al naar haar doorverwezen. En ik blijf zelf ook gaan voor onderhoud, net zoals je met je auto naar de garage gaat.”

Martin

Heeft een traject van 6 behandelingen genomen om zijn gezondheid op peil te houden.