Nekpijn

Nekpijn, stijfheid, bewegingsbeperking, hoofdpijn

Pijn in je nek beperkt je dagelijks leven meer dan je beseft. Je kunt je niet geconcentreerd werken. Of je kunt niet opzij kijken tijdens het autorijden, niet over je schouder kijken tijdens het fietsen, niet serveren met tennissen. De nekpijn wordt steeds erger in de loop van de dag en de spanning loopt steeds meer op! De pijn trekt in je bovenrug, je schouder en je armen. Soms krijg je ook nog tintelingen in je handen! Je kunt niet meer stilzitten, niet bewegen zonder pijn, niet slapen zonder pijn. Je bent steeds meer gespannen, krijgt vaker hoofdpijn, en kan niet meer geconcentreerd werken. Kortom: Je wordt er geïrriteerd en moedeloos van!

Heb jij:

 • een pijnlijke, stijve nek?
 • bewegingsbeperking met het over je schouder kijken?
 • een zeurende of stekende hoofdpijn?
 • aangezichtspijn?
 • een nekspier die op slot schiet?
 • pijn die zo erg is dat je niet meer kunt doen wat je wilt?
 • tintelingen in je arm en vingers?
 • kramp in je hand of vingers?

Misschien ben je al ergens anders geweest, maar blijft de pijn toch nog terugkomen. Dat kan heel goed. Veel behandelmethodes behandelen alleen de locatie van jouw klacht en soms een deel van je bewegingsstelsel. Met de methode die ik gebruik pak je het hele systeem aan, ook de delen die het herstel aansturen. Daarnaast leer ik je hoe je zelf weer gezond wordt en geef je inzicht hoe je de pijnklacht zoveel mogelijk kunt voorkomen. Kortom, je gaat ook zelf aan de slag!

Behandeling van het complete bewegingsstelsel

Met de 1-2-3 van je pijn af methode wordt je hele lichaam behandelt. Met acupunctuur behandel ik niet direct op de pijnlijke gebied in je nek, maar juist op een andere plek! Je voelt direct dat de pijn afneemt. En omdat het hele bewegingsstelsel wordt mee behandeld, voel je direct ontspanning in je hele lichaam. Zelfs zoveel ontspanning dat je tijdens de sessie in slaapt valt. De behandeling duurt zo’n 45 minuten. Je mag in een speciale ligstoel gaan zitten, zodat je hele lichaam de tijd krijgt om te ontspannen!

Combinatie van direct effect en duurzaam resultaat

Met de 1-2-3 van je pijn af methode kun je al in 3 weken van je klacht af zijn. Elke pijnklacht start met een traject van minimaal 6 sessies, die kort op elkaar volgen. Bij acute pijnklachten ben je er zo vanaf. Duurt de pijnklacht al een lange tijd, of komt de  pijn weer terug, dan zal het wat langer duren. Het op jouw klacht afgestemde traject wordt tijdens het intakegesprek besproken en samengesteld.

De 1-2-3 van je pijn af methode bestaat uit:

1 – Met acupunctuur direct vermindering van de pijn
2 – Inzicht in wat de pijn veroorzaakt heeft, zowel op fysiek als emotioneel vlak
3 – Traject om aan te leren de pijn voor te zijn, te voorkomen.

Het resultaat:

 • nekspieren worden ontspannen
 • je krijgt meer beweeglijkheid
 • geen pijn meer
 • weer vertrouwen in je lichaam
 • meer energie
 • een beter slaappatroon

Wil je van je nekpijn af?

En wil je ook weer lekker kunnen bewegen, sporten en werken?

Blijf er niet mee doorlopen, en bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wie gaat je behandelen?

Nicky Derksen, acupuncturist

“Gezondheid vraagt ook iets van de motivatie van mensen. We praten bij het intakegesprek over wat we van elkaar verwachten en stellen een doel. Als je jarenlang met pijn loopt, is de balans niet in één behandeling hersteld. Dat gaat in stappen; vandaar de naam van mijn bedrijf De weg naar balans.”

Met de 1-2-3 van je pijn af methode bereik je:

 1. direct pijnvermindering,
 2. inzicht in de oorzaak van je klacht, welke emotie speelt mee,
 3. inzicht hoe je met een speciaal op jouw afgestemd programma kunt voorkomen en/of herkennen hoe de klacht ontstaat.

Gespecialiseerd in pijnklachten van:

Wat cliënten zeggen