Wil jij ook weer lange wandelingen maken?

Hoe kwam ik bij Nicky?

Ik houd van lange wandeltochten, maar sinds 4 jaar heb ik kniepijn in beide knieën na het wandelen. Ook heb ik vaak nekpijn en rugpijn en heb regelmatig een migraine aanval. Dat stoorde me zo erg dat ik er wat aan wilde doen. Via via kwam ik bij Nicky terecht.

Wat gebeurde er door de behandelingen?

Tijdens de acupunctuur sessies zakt de pijn in nek, rug en knieën weg en ging mijn lichaam tintelen. Ik kreeg het warm en daardoor kon ik mij steeds meer ontspannen. Dat maakte dat ik beter ben gaan slapen. Heel fijn na zoveel jaren met pijn.

De gesprekken met Nicky deden mij erg goed en zo heb ik meer inzicht gekregen hoe mijn pijnklachten veroorzaakt werden en wat ik daar zelf aan kan doen. In de loop van de acupunctuur sessies kon ik beter voelen wat het is om ontspannen te zijn en ook voelden mijn spieren soepeler. Ook merkte ik dat mijn knieën stabieler zijn geworden.

Wat ik zo graag wil kan ik nu weer!

Na 10 behandelingen zijn al mijn pijnklachten verdwenen en voel ik mij weer helemaal fit. Ik kan weer lange wandelingen maken. Sinds ik van mijn pijn af ben, ga ik regelmatig naar Nicky om te zorgen dat ik me prettig blijf voelen.

Vrouw, 59 jaar

Onder behandeling geweest voor kniepijn, nekpijn en rugpijn

Vrijheid bewegen zonder kniepijn

Heb jij pijn en wat kan je daar aan doen?

Blijf er niet langer mee rondlopen, kom in beweging door contact op te nemen.