Conny kampte al jarenlang met nekpijn en schouderklachten.

“De nekpijn en schouderklachten straalde uit naar mijn rechter onderarm en wijsvinger. De oorzaak wist ik wel, want voor mijn werk zit ik veel achter de computer. Langdurig in een statische houding werken, veroorzaakt spierspanning in je nek en schouders en dat uitte zich bij mij in vreselijke pijn. Ik zie collega’s ook vaak langdurig in eenzelfde houding werken, maar blijkbaar heeft niet iedereen een gespannen werkhouding!”

“Daarvoor was ik wel onder behandeling bij een fysiotherapeut. Afgelopen december werd de nekpijn zo hevig dat ik pijnstillers ging slikken, maar ook die werkten niet voldoende. ‘Wat moet ik nu?’ dacht ik en zocht via internet naar een andere oplossing. De website van Nicky pakte me direct en ik ging bij haar in behandeling.”

“Ik vind het fijn dat Nicky een en al rust uitstraalt, dat maakt mij ontspannen tijdens de acupunctuurbehandeling. Al na de tweede keer merkte ik verbetering en na de vijfde keer waren mijn nekpijn en schouderklachten verdwenen. Ik voel de energie stromen en ben weer op weg naar balans!”

Het voorkomen van nekpijn is beter dan genezen.

“Het is belangrijk dat de nekpijn wegblijft. Daarom heeft Nicky me ook adviezen gegeven om in een ontspannen houding te werken en te slapen en zo mijn nek en schouders te ontlasten. En ik merk dat haar adviezen me echt helpen om de nekpijn te voorkomen.”

Conny klinkt opgelucht tijdens ons gesprek.

“Het voelt zo goed en ik ben zo blij met het resultaat, dat ik Nicky heb gevraagd of ze ook hooikoorts kan behandelen. Gelukkig kan ze dat en binnenkort starten we met deze behandeling. Ik heb alle vertrouwen in Nicky als persoon en in de acupunctuurbehandelingen die zij geeft.”

Conny van den Oever

Geïnterviewd door Mariëtte Peperkamp

Nu onder behandeling voor hooikoorts

Nekpijn en schouderklachten