Nek-schouder pijnklacht

Nek-schouder pijnklacht

Toen ik bij Nicky kwam had ik al meer dan 3 jaar pijn in mijn rechter schouder, pols en een spier in mijn rug. Recentelijk heb ik ook tintelingen in mijn rechterhand. Ook heb ik het vaak koud en trillende handen en ook regelmatig in mijn benen. Op mijn werk heb ik veel bureauwerk, vaak meer dan 40 uur per week. Voor schouder en pols ben ik overgestapt naar een ergonomische muis en heb mijn werkplek ergonomisch laten aanpassen. Onlangs is de pijn veel erger geworden en ben ik bij Nicky onder behandeling gegaan.

Na de eerste behandeling voelde ik mijn rechterpols heel licht worden en ook het gespannen gevoel onder mijn schouderbladen is sterk verminderd. Na vier behandelingen, twee keer per week heb ik nagenoeg geen pijn meer. Ook ’s ochtends sta ik niet meer met een pijn op en ben ook niet meer stijf. Daardoor neem ik ook geen pijnmedicatie meer.
De vijfde behandeling bestond uit speciale ontspanningsoefeningen uit de Qigong. Deze oefeningen zijn bedoeld om de gewrichten meer te ontspannen en soepeler te maken. De oefeningen doe ik dagelijks, kosten mij 20 minuutjes en zorgen ervoor dat ik geen pijnklachten en koude, trillende handen (en benen!) meer heb. Ook als ik lange tijd achter de computer zit te werken.

Binnen 3 weken ben ik weer pijnvrij en dankbaar dat ik met de oefeningen mijn klachten onder controle kan houden!
Wil jij ook van je pijn af? Ik raad je Nicky aan!  Maak direct een afspraak

oktober 2018
Man, 46 jaar
chemical engineer