Hellen is een optimistisch ingestelde vrouw van midden 40 en ze is heel sportief. Na de eerste Covid pandemie begin 2020 kreeg zij Covid en was daar behoorlijk ziek van. Toch herstelde ze. Na verloop van tijd kreeg ze steeds vaker last van druk op de borst (Long Covid) en ging daarvoor naar de medisch specialist. Die kon geen enkele afwijking vinden en vond zelfs dat zij met haar conditie heel gezond zou moeten zijn. Uiteindelijk kwam ze mij op consult en dit is haar verhaal.

”Bij Nicky geweest voor Long COVID klachten en de methode heeft 100% bijgedragen aan verbetering, zo niet volledig herstel. Na de eerste behandeling een heftige reactie, maar vertrouwen gekregen dat dit een reactie is die veel voor komt. Door dit vertrouwen meerdere behandelingen gehad en de klachten in borst / ademhaling zijn niet meer teruggekomen”.

Na een uitgebreid intake ben ik haar gaan behandelen en de resultaten waren opmerkelijk. Na de eerste behandeling had ze een heftige reactie die na een dag normaliseerde en waardoor ze weer beter ging slapen. Na elke behandeling was er een andere reactie tot na de zevende behandeling de klachten helemaal wegbleven.

Long Covid – druk op de borst