Kanker en acupunctuur

Internationaal oncologie acupunctuur certificaat

In het najaar 2022 zal ik het internationaal oncologie acupunctuur certificaat behalen. Momenteel volg ik een intensieve, internationale opleiding. Alhoewel het is niet mogelijk om met acupunctuur kanker te genezen of te behandelen, kunnen acupunctuursessies wel de bijwerkingen tijdens en na een behandeltraject van kanker verminderen. En vandaag de dag is hier ook steeds meer wetenschappelijk bewijs voor.

De beste resultaten zijn te behalen door de acupunctuursessies te integreren in het reguliere behandeltraject. Bijwerkingen kunnen aanzienlijk verminderd worden, zonder dat de effectiviteit van de reguliere behandeling negatief beïnvloed wordt. Dit is een win-winsituatie. Op deze manier is er aandacht en zorg voor de ziekte en de persoon.

Na afronding reguliere behandeling kanker

Ook na het beëindigen van het reguliere behandeling traject is het zinvol om een serie acupunctuursessies te ondergaan. De kanker is dan misschien wel verdwenen, of aanzienlijk verminderd, maar de reguliere behandelingen vragen veel energie van het lichaam. Klachten als verminderde energie, vermoeidheid, ontregelde spijsvertering, tintelingen in handen en voeten kunnen voor aanzienlijke verbetering zorgen met een serie acupunctuurbehandelingen.

Blijf er niet mee doorlopen en neem contact met mij op.

Wie gaat je behandelen?

“Gezondheid vraagt ook iets van de motivatie van mensen. We praten bij het intakegesprek over wat we van elkaar verwachten en stellen een doel. Als je jarenlang met pijn loopt, is de balans niet in één behandeling hersteld. Dat gaat in stappen; vandaar de naam van mijn bedrijf De weg naar balans.”

Met de 1-2-3 van je pijn af methode bereik je:

  1. direct pijnvermindering,
  2. inzicht in de oorzaak van je klacht, welke emotie speelt mee,
  3. inzicht hoe je met een speciaal op jouw afgestemd programma kunt voorkomen en/of herkennen hoe de klacht ontstaat.

Gespecialiseerd in pijnklachten van:

Wat cliënten zeggen