Wil jij zelf invloed kunnen uitoefenen op hoe je je voelt, in allerlei omstandigheden?

Dan nodig ik je graag uit om kennis te komen maken met Qigong.

In ons hectische leven worden wij geconfronteerd met allerlei invloeden van buitenaf. Omstandigheden waar we niet altijd zelf invloed op hebben en die we ook niet naast ons neer kunnen leggen.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met Qigong, een Chinese bewegingsleer en onderdeel van de Chinese geneeskunde. Door zelf te ervaren heb ik ontdekt wat je met Qigong kunt bereiken, hoe je jezelf in staat kunt stellen om in balans te komen en te blijven.

Vanuit mijn bedrijf ‘De weg naar balans’ begeleid ik mensen zoals jij met veel passie en bevlogenheid met acupunctuur en qigong tuina (Chinese manuele therapie) behandelingen en geef ik les in Qigong.

Wat kan Qigong jou bieden?

  • Ontspanning van je lichaam
  • Rust in je gedachten, stilte, “peaceful mind”
  • Zachtheid en lenigheid
  • Zelfverzekerdheid
  • Actief staan op je voeten ‘als een boom’
  • Open en toch beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf
  • Stroming van energie door je lichaam
  • Beter kunnen loslaten

Met dagelijks Qigong beoefenen sta je energiek, fit, rustig en actief in je leven!

Met een glimlach,

Nicky Derksen
Acupunctuur de weg naar balans
uw specialist bij pijn
06-21840086

Wie geeft de Qigong?

Nicky Derksen, acupuncturist

Qigong

Mijn naam is Nicky Derksen en ik ben gecertificeerd Qigong docent. Sinds 1997 train ik Qigong en een speciale Qigong voor therapeuten. Naast Qigong docent ben ik acupuncturist en Qigong Tuina therapeut en werk ik in Haarlem.

Jaarlijks volg ik een speciale Qigong trainingsweek en regelmatig ga ik op studiereis naar China waar ik de behandeltechnieken en de Qigong verder verdiep. Het meest geniet ik van speciale trainingen bij een Chinese Qigong meester die in zijn jeugd is opgeleid in het Shaolin klooster. Bij hem heb ik geleerd wat het je oplevert om jezelf met Qigong te blijven ontwikkelen.

Gespecialiseerd in pijnklachten van:

Wat cliënten zeggen