Nathalies frozen shoulder is helemaal genezen! Nu kan ze weer elke dag potten bakken.

“Bij Nicky voelde ik mij op mijn gemak en ik merkte al na de eerste behandeling verbetering”.

“Vanaf het eerste moment heb ik mij op mijn gemak gevoeld en na een behandeling merkte ik al verbetering van mijn klacht. Ik voelde me altijd serieus genomen en comfortabel in de behandelstoel.

Mijn frozen shoulder is volkomen genezen, hier heb ik totaal geen klachten meer van.

Ik heb Nicky​ als zeer prettig ervaren! To the point, duidelijk en deskundig”.

Hoe is de pijn tijdens de serie behandelingen verminderd?

Nathalie kwam bij mij onder behandeling en merkte al na de eerste behandeling dat ze haar arm beter kon bewegen zonder pijn in haar schouder te voelen. Na vier behandelingen had ze voor het eerst geen pijn meer in haar schouder. De bewegingsruimte was nog wel beperkt maar na elke behandeling werd deze ruimte groter. Ook merkte ze dat ze minder moe was en meer energie kreeg.

De Qigong oefening helpt goed.

Een Qigong oefening voor haar schouder doet ze elke dag en hierdoor voelde ze dat ze veel spanning in haar hele lichaam had. Deze spierspanning nam merkbaar af tijdens en na de oefening. Door deze ‘mindfulness’ oefening voelde ze zich ook steeds meer ontspannen in haar lichaam en rustiger in haar hoofd.

Steeds minder pijn, steeds meer bewegingsvrijheid.

Na 9 behandelingen kon ze haar arm helemaal voorwaarts optillen. En ook de zijwaartse en de achterwaartse beweging ging veel beter. Verder gaf ze aan dat ze absoluut geen pijn meer had. In het vervolg van de behandelingen voelde Nathalie dat ze meer energie kreeg en zich sterker en krachtiger ging voelen. Ze werd steeds meer zichzelf. Bevrijd van de dagelijkse pijn. Nathalie is van maart tot september onder behandeling geweest.

Pijn heeft effect op je humeur!

Doordat Nathalie geen pijn meer had en haar schouder steeds beter kon bewegen, ging haar energie met sprongen omhoog en kreeg ze weer zin om te ondernemen. En leuke uitstapjes te gaan maken. Wat ze zich ook realiseerde is hoeveel energie pijn hebben kost en wat voor een effect dat weer had op haar humeur. Haar man fluisterde mij in dat hij heel blij is dat Nathalie weer zo vrolijk en energiek is!

Nathalie Maarse

Foto van Nathalie Maarse

Frozen shoulder helemaal genezen