De van je pijn af methode

Wil jij ook snel van je pijn af?

De acupunctuur methode ontwikkeld door Dr.Richard Tan is een revolutionaire behandeling voor pijn en ziekte waar je meteen resultaat voelt!

Persoonlijke ervaring van een snel herstel!

Toen ik deze acupunctuur training volgde had ik zelf acute pijn in mijn nek en schouder, en eigenlijk ook mijn onderrug. Ik stak mijn hand op toen Delphine, de docent, vroeg wie er nekpijn had. Daar zat ik dan op een stoel tegenover een grote groep enthousiaste en leergierige acupuncturisten.

Delphine vroeg mij de pijnzone exact aan te wijzen en ging toen controleren op welke meridianen de blokkade zat met een speciaal systeem. Gelukkig prikte ze niet in mijn pijnlijke nek en schouder, maar ergens anders, in mijn onderarm. En daar vond zij behoorlijke pijnlijke punten en zette juist daar de naaldjes.

Ik voelde echt direct vermindering van de pijn en na nog een paar naaldjes op het hoofd verdween de pijn helemaal. De energie voelde ik door mijn hele lichaam stromen. Vanuit mijn nek, via mijn schouders helemaal naar mijn onderrug. Ik heb zeker 45 minuten zo op een gewone stoel gezeten en kreeg steeds meer energie.

De pijn is niet meer teruggekomen! En de rest van de 4-daagse training zat ik op het puntje van mijn stoel: alles wat ik daar hoorde, op te nemen. Ook de priktechnieken hebben we uitgebreid op elkaar geoefend!

Een vrouwelijke wedstrijdworstelaar

Deze vrouw kwam binnen met een acute lage rugklacht. Tijdens de training was het in haar rug geschoten. Ze kon nog met moeite bewegen en het was zeer pijnlijk.
Ze vertelde exact waar ze last had en binnen 10 minuten, na het zetten van de naaldjes op armen en benen, verdween de pijn. Zo kon ze met een gerust hart de volgende ochtend het vliegtuig pakken op weg naar een verre bestemming!

Wat kan deze methode nog meer?

Deze methode is ook effectief bij het herstel van chronische aandoeningen en bijvoorbeeld spijsverteringsklachten, maar ook chronische vermoeidheid, overgangsklachten, problemen met de menstruatie, slapeloosheid en nog veel meer.
Bij chronische klachten zijn meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tenslotte bestaat de klacht al een langere tijd en heeft je lichaam ook meer tijd nodig om helemaal te ‘resetten’.

Deze methode kan jou ook helpen van je pijn af te komen en weer balans te krijgen in je lijf en leven! Wacht niet langer en bel mij direct, 06 21840086