cosmic facial

Cosmic Facial, wat innerlijke schoonheid teweeg brengt

Nieuwsgierigheid als drijfveer

Omdat wij samen mijn klanten gingen voorlichten wilde ik de Cosmic Facial behandeling ook onder gaan. Nieuwsgierigheid was mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben niet enthousiast over cosmetische ingrepen omdat ik vind dat je het moet doen met wat je hebt en goed voor jezelf moet zorgen.

Vermoeidheid en spier- en peesklachten

Voor mij valt Cosmic Facial Acupuncture onder goed voor jezelf zorgen. Omdat Nicky ook algehele klachten zoals vermoeidheid of klachten in het bewegingsapparaat bij mij behandelde is dat ook duidelijk gebleken.

Rimpels vervagen, uitstraling verbetert direct

Cosmic Facial Acupuncture bij Nicky Derksen gaat niet alleen om rimpels minder zichtbaar maken maar om terug komen in jouw kracht en ontspanning. Doordat je energie terug krijgt en diep kunt ontspannen tijdens de behandeling voelde ik me na de behandeling als herboren. Als ik naar mijn gezicht keek dan had ik dezelfde uitstraling als na een vakantie. Na de 12 behandelingen merk ik dat ik onder mijn ogen echt minder wallen en rimpels heb. Als ik moe ben of me niet zo goed voel dan tekent het veel minder onder mijn ogen dan voor de behandeling.

Elke keer diepe ontspanning

Verder vond ik de behandeling zelf heel prettig. Het zetten van de naaldjes was af en toe heel even pijnlijk maar daarna gleed ik in een 30 minuten durende diepe ontspanning tegen slapen aan. Nicky neemt de tijd en kijkt naar je en stelt vragen voordat ze begint.

Jonger, frisser uiterlijk en diepe ontspanning

Zo past ze de behandeling aan aan wat je nodig hebt. Ook de start van de behandeling is op maat. Door te kiezen tussen een aantal afbeeldingen die een bepaald onderdeel van de behandeling vertegenwoordigen start je met onderdelen die voor jou relevant zijn.
Cosmic Facial Acupuncture bij Nicky Derksen is zeer aan te raden als je een moment voor jezelf wil en even wil ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Het draagt bij aan een jonger, frisser uiterlijk en zorgt voor diepe ontspanning.

Ineke