In 1 behandeling van mijn pijn af!

Een leven zonder pijn

Maria Eppink kon zich na 1,5 jaar pijnklachten een leven zonder pijn nauwelijks meer voorstellen. Nadat haar galblaas was verwijderd, bleef ze last houden van (na)pijn. Onderzoek in het ziekenhuis wees niets uit en ze bezocht een acupuncturist. Met hem klikte het niet en zijn behandeling sloeg ook niet aan. 

“Toch voelde ik intuïtief dat de sleutel naar gezondheid voor mij wel bij acupunctuur lag. Daarom zocht ik verder en vond de website van Nicky Derksen. Haar verhaal en werkwijze spraken mij meteen aan en het klikte tussen ons. Nicky was ervan overtuigd dat ze me van mijn pijnklachten kon afhelpen.”

En dat ging sneller dan verwacht. Al na de eerste behandeling was alle pijn verdwenen.
“Je went aan pijn en pijnvrij zijn was voor mij een buitengewone ervaring. Om het effect te bekrachtigen, heeft Nicky mij nog een behandeling gegeven.”

Ondertussen had ze ook nagedacht over het overgewicht, waarmee Maria al veertig jaar tobde.
“Nicky vroeg mij of ze mocht onderzoeken of ze ook daarin iets kon betekenen met acupunctuur. Graag natuurlijk.”

Nicky dook de boeken in en consulteerde enkele collega’s.
“Ze vertelde me niet precies wat ze ging doen, zodat mijn reactie niet door haar zou worden beïnvloed. Ik werd de eerste keer erg misselijk; een teken dat de behandeling aansloeg. Na eerst 35 uur in 2 dagen geslapen te hebben, is er definitief iets ten goede veranderd in mijn lichaam en geest. Ik heb rust gevonden in mezelf, actief zijn kost me nauwelijks moeite en ik val 1 kilo per week af. Acupunctuur brengt mij daarmee een tweede verrassing.”

Maria is ontzettend blij met Nicky Derksen.
“Ze weet je snel op je gemak te stellen, is grondig en behandelt je met een zachtheid die je geruststelt. Daarnaast is ze niet oordelend en heeft ze een goed gevoel voor humor, een heel prettige combinatie. Als je pijnklachten hebt, raad ik je een bezoek aan Nicky beslist aan.” Maak direct een afspraak

juni 2018

Maria Eppink, geïnterviewd door Mariette Peperkamp